Le-au promis că vor face un mini „Las Vegas” din Bălți, dar l-au transformat într-o groapă de gunoi.

Domnul primar al capitalei nordului s-a condus după sloganul: ”Dacă ajung primar, fiecare bălțean va avea gunoi după pofta inimii”.
Am găsit aceste poze în niște grupuri din orașul Bălți și m-am îngrozit de ce am văzut.
Un oraș plin de gunoi și murdărie, un oraș distrus, mai întîi de prostia lui Usatîi, care a cumpărat electoratul cu niște concerte și cu multe promisiuni false, apoi de noul om al lui Usatîi, care ne-a demonstrat că nu cunoaște nici limba de stat.
Adică un Japonez ar trebui să cunoască limba Română, dar el că trăiește aici de mic copil nu a avut puterea să învețe macar câte un cuvânt pe zi.
“Doar un oaspete, un idiot sau un ocupant care își impune propria limbă poate să nu cunoască limba țării în care locuiește” K. Marx

Acum un an, Renato Usatîi, supranumit și #BALABOL cu viceprimarii, Grigorișin și Elena Grițco,  dădea pe seama Guvernarii lui Plahotniuc problema gunoiului și problema drumurilor din oraș. Simplu, nu?
La prima tentativă de ajutor din partea lui Pavel Filip,  când acesta a trimis autospecialele pentru ca oamenii înainte de sărbători erau îngropați de murdărie și gunoi, ei au ripostat simplu: Guvernul ne pune piedici, iar ei prin asta vor să-și facă imagine.
Recent, într-un briefing de presă, Plahotniuc le-a spus  cum ar putea să rezolve această problemă și ce ar trebui să facă, numai să depună puțin efort și să implementeze, iar acum, după cum vedem, tot nu s-a rezolvat nimic.
Rămâne a fi valabilă vorba: Плохому танцору всегда яйца мешают.
photo_2018-07-31_10-24-07 (3)

photo_2018-07-31_10-24-07 (2)

Screenshot_4
photo_2018-07-31_10-24-04
photo_2018-07-31_10-24-07
photo_2018-07-31_10-24-06 (2)
photo_2018-07-31_10-24-05
Acum vedeți cât de simplu rezolvă ei problemele oamenilor, dau vina pe Plahotniuc, cum vedem în actuala opoziție a Maiei și a lui Năstase.
Nu am văzut să ne vină cu ceva proiecte  sau cu ceva îmbunătățiri la proiectele chiar și ale cele lui Plahotniuc, doar critică.
În felul acesta când, fiecare se gândește numai la el, nu o să dăm înainte nici în 50 de ani, o să găsim mereu vina în cineva, o să schimbăm conduceri peste conduceri, dar problemele vor rămâne.

p.s
Tot mai mult mă bucur că Usatîii nu a ajuns în parlament și tot mai mult îmi pare rău pentru Bălți. 

Un gând despre „Le-au promis că vor face un mini „Las Vegas” din Bălți, dar l-au transformat într-o groapă de gunoi.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑